Lasersnijden & Lasergraveren

Let op! Leveringen vanaf April 2024Uw partner in lasersnijden & lasergraveren. Ik kan uw ontwerp snel en strak voor u lasersnijden. Hiervoor is een groot assortiment aan hout en kunststof beschikbaar. Naast lasersnijden kan ik ook teksten en afbeeldingen voor u op het materiaal graveren. Zelfs het ontwerpen kunt u door mij laten doen!

 

Lasersnijden en graveren maakt het mogelijk om met hoge snelheid logo's, tekens en teksten in een zeer grote diversiteit aan materialen en producten aan te brengen. Lasergraveren is een zeer flexibele techniek en is op vele manieren gepersonaliseerd toepasbaar op bijvoorbeeld: kunststof, hout, rubber, leer, metaal, textiel en nog veel meer.

U kunt bij mij altijd geheel vrijblijvend uw materialen of producten laten testen om te bepalen of dit ook voor u de juiste toepassing is.

Let op! De maximale afmeting die ik kan verwerken is 1200x900 mm


Maatwerk

Voor kleine of grotere oplages levert De Visser Designs maatwerk.

Ik lasersnij en graveer voor zowel particulieren als bedrijven.

Dit kan zijn van het graveren van enkele glazen tot aan het snijden van een batch prototypes voor startende of grote bedrijven.

Heb je een idee of ontwerp? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee om er een tastbaar product van te maken.

 


Wat kost het?

Ik hanteer standaard prijzen voor het lasersnijden, graveren en ontwerpen. De totale kosten voor het lasersnijden hangt af van de volgende factoren:

  1. Materiaalsoort & Afmetingen
  2. Snij en/of graveertijd
  3. Levertijd
  4. Verzending

 

 

 


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan